ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1. Όλα τα προϊόντα όλα αποστέλονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

2. Οι αγορές πραγματοποιούνται είτε με Paypal είτε με αντικαταβολή ή τραπεζικό έμβασμα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αγορά να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή ή με μεταφορά εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό αποκτάτε 5-10% έκπτωση ανάλογα με το προϊόν. Για να επωφεληθείτε της προσφοράς στείλτε την παραγγελία σας με e-mail στο panoules@gmail.com ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

3. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,5€ για παραγγελίες μέχρι 70€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70€. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2,5€.


***Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν σε περίπτωση αγοράς απορρυπαντικού Bambino Mio Miofresh ή πανών βιοδιασπώμενων μίας χρήσης Beaming Baby λόγω βάρους. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα μεταφορικά καθορίζονται από το βάρος της παραγγελίας και ενημερώνεστε σχετικά με e-mail, μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή τηλεφωνική επικοινωνία.

4. Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση αυτή η αντικαταβολή δεν έχει έξτρα κόστος και ισχύει και πάλι η έκπτωση ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας. Για πληροφορίες στείλτε e-mail στο panoules@gmail.com ή μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

5. Τα προϊόντα αποστέλονται με την εταιρεία Hellenic Courier και μόλις πραγματοποιηθεί η αγορά σας στέλνω e-mail με τον αριθμό αποστολής του δέματος.